Dom > Тим

МетаЛасер Инц. је произвођач и добављач монокристалних материјала и оптичких компоненти који се користе у ласерима, сликама и другим оптичким подручјима. Металасер се састоји од одељења продаје, одељења за финансије, канцеларије, производног одељења, одељења за квалитет и набавке. Производни одјел је састављен од радионице за раст кристала, радионице за обраду кристала, радионице за полирање кристала, радионице од кристалног премаза и радионице за инспекцију квалитета.


Данас, наша компанија има више од 100 врста кристалних производа и 25000 квадратних метара производних капацитета. Више од 60 процената наших запослених су физичари или материјални научници из Нањинг института напредне ласерске технологије (НИАЛТ) и Шангајског института за оптику и фину механику Кинеске академије знаности (СИОМ). Основана 1989, Металасер се бави производњом кристала преко 20 година. Усаглашавали смо се са изазовима и соустварјањем са нашим клијентима, изградњом унутрашњих могућности које су им потребне за стварање поновљивог резултата.

teamone.jpgteamtwo.jpg

Металасер је пун интелигентних, возачких људи којима је много брига о томе да се то уради, и односа које градимо, него о доказима колико смо паметни. Наш колаборативни стил рада наглашава тимски рад, поверење и толеранцију за различита мишљења. Радимо напорно, али се не схватамо превише озбиљно. Уживамо у томе што радимо и волимо ову велику породицу.

Осјећај другачије је да радите с нама, само будите наши пријатељи сада!