Dom > Производи > Пиезоелектрични кристали

ЛиНбО3 Пиезоелектрични кристали

Опис Литијум-ниобат - (ЛН, ЛиНбО3) кристали су важан материјал за оптичке таласове, мобилне телефоне, пиезоелектричне сензоре, оптичке модулаторе и разне друге линеарне и нелинеарне оптичке апликације. Многе технологије су засноване на овом материјалу који има јединствен ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Опис
Кристални литхиум ниобате - (ЛН, ЛиНбО3) су важан материјал за оптичке таласове, мобилне телефоне, пиезоелектричне сензоре, оптичке модулаторе и разне друге линеарне и нелинеарне оптичке апликације. Многе технологије су засноване на овом материјалу који има јединствене пиезоелектричне, оптичке и фотоеластичне особине док показује механичку и хемијску стабилност. Комбинација одличних електрооптичких, акустично-оптичких и нелинеарних оптичких особина чини атрактиван материјал домаћина за примјену у интегрисаном Оптика.

Оптички разред
Доступан до 6 "пречника, материјали од монокристалног оптичког материјала развијени су као материјала следеће генерације. Смањени нивои нечистоћа и развој високог прага материјала оштећења помоћу допинга магнезијума резултирали су подземним гранулама без граница. Оптичка модулација, конверзија таласних дужина за СХГ ласер, ППЛН и више.

Сав Апплицатионс
Најчешће коришћене оријентације су ИЗ-цут и 128А ° -цут најприкладнији за примене у пријеносу телевизијског преноса и пријемног сигнала.
Са повећаним интересовањем за процесирање високих фреквенција телекомуникационих сигнала за ЕГСМ, АМПС, 3Г, Блуетоотх и 802.11б, дошло је до значајног интереса у ротираним резовима где је величина звучног таласа висока. Сходно томе, облаке двоструке ротације од 171 ° и 106 ° су показале повећану потражњу.Са Пиезоелектричним кристалима за продају, он је један од водећих произвођача и добављача добрих линбо3 пиезоелектричних кристала, добродосли на куповину и велепродају производа по повољној цени од наше фабрике.

Hot Tags: Линбо3 пиезоелектрични кристали произвођачи, добављачи, велепродаја, куповина, цена, за продају
Related Products
Istraga