Dom > Металасер

МетаЛасер

МетаЛасер Инц. је компетентан добављач кристалног материјала и оптичких компоненти. Цреатед ин 2014 би Нањинг Институте оф Адванцед Ласер Тецхнологи (НИАЛТ), која је индустријско оријентисана подела Шангајског института за оптику и фину механику Кинеске академије знаности (СИОМ), Металасер окупља искусне таленте како из НИАЛТ-а тако и из СИОМ-а. купци најбољи производи. Наша претходна компанија је одјел за кристалне услуге Шангај Дахенг Оптике и Фине Мецханицс ​​Инц. (пронађена 1989. године), високотехнолошка компанија коју је основао СИОМ. Од првог СИОМ-овог кристала пре 50 година до првог комерцијализованог ласерског кристала 1989. године, од оснивања Дахенг-а 1989. до МетаЛасер-ове фондације у 2014. години, кинеска индустрија кристала је наставила са добрим напретком. Као млади тим састављен од високо квалифицираних професионалаца и динамичних чланова, ми носимо изврсност тих пионира. А наш циљ је да створимо светски бренд за кинеску оптичку индустрију.


nialt-siom-chinese.jpg


Данас, наша компанија има више од 100 врста кристалних производа и 25000 квадратних метара производних капацитета. Више од 60 процената наших запослених су физичари или материјални научници из НИАЛТ-а и СИОМ-а. Наш главни извршни директор проф. Др. Донг, који има магистарски и магистарски студиј из СИОМ-а, објавио је више од 40 академских радова из области кристалног раста. Као амбициозан насљедник са доста стручности и креативности, он нас води не само за насљедство већ и за иновирање традиционалног пословања кристала СИОМ-а. Наши заједнички напори са СИОМ-ом и НИАЛТ-ом чине нас способним да будемо ваш стратешки партнер уместо само добављача.


nialt-siom-chinese.jpg


У раној фази нашег оснивања, наш нагласак су висококвалитетни ласерски кристали и кристали К-прекидача. Данас наши Ти: саппхире и Цо: спинел производи не само да имају велики удео на домаћем тржишту, већ и много доприносе међународним налозима. Поред тога, остали производи, као што су ербијум кристали, оптички кристали МгФ2 и нелинеарни кристали имају брз раст продаје. Расположиви производи у МетаЛасеру укључују: ласерске кристале, К прекидаче кристала, нелинеарне кристале, оптичке кристале, супстрате, фарадаи кристале, прозоре, двокрилне кристале, пиезоелектричне кристале, акустичне оптичке кристале, сцинтилујуће кристале и кристалну пећ. Штавише, и ми дугујемо неку специјализовану услугу као што је прилагођавање производа. Све компоненте које компанија пружа подвргава су тестовима високог квалитета и сертификацијама у делу контроле квалитета.


Наши производи се углавном извозе у Северну Америку, Европу, Јапан, Кореју и друге земље. Са хармоничном сарадњом са нашим купцима као што су Алтецхна, ЕКСМА, Спецтра-физика МКС, Цастецх и Флектроницс, посвећемо се задовољавању њихових потреба у квалитету и економичности производа.


Искрено се надамо да ћемо сакупљати таленте у оптици, као и пружити најсавременије оптичке производе за све слојеве живота, укључујући комуникацију, медицинску негу, ласерску производњу, мерење, навигацију и детектовање итд. И вјерујемо, са нашим сталним напорима, наш тим ће направити светлију будућност за свјетску фотонску заједницу.