Dom > Производи > Врући производи

Титаниум Саппхире кристали за фемтосекундни ласер

Титаниум допиран сафир (Ти3 +: Ал2О3) је популарни ласерски кристал за ласерске фемтосекунде у свету. Познат је по својим врхунским топлотним и оптичким својствима. Познат је и као најбољи материјал за ултрасхортну генерацију пулса са широким опсегом емитованог опсега од 660 до 1050 нм што је црвено и близу инфрацрвене светлости.

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Мета-ласер је једна од највећих ласерских компанија у Кини. Налазили смо се у Шангају и Нањингу, али наши производи желе да наши клијенти буду задовољни широм свијета. Дакле, молим вас фокусирајте нашу веб страницу и компанију. Само нам пошаљите е-маил и нећемо вас изневерити. У овом чланку уводимо Саппхире ласерски ласерски лиганд и његову примену.

Титаниум Саппхире Цристалс

Титаниум Саппхире Цристалс

Титаниум Саппхире Цристалс

Титан Саппхире Цристал

Титаниум Саппхире Цристалс

Титанијум Саппхире шипке


Титаниум допиран сафир (Ти3 +: Ал2О3) је популарни ласерски кристал за ласерске фемтосекунде у свету. Познат је по својим врхунским топлотним и оптичким својствима. Познат је и као најбољи материјал за ултрасхортну генерацију пулса са широким опсегом емитованог опсега од 660 до 1050 нм што је црвено и близу инфрацрвене светлости. Осим тога, осцилатори високе брзине понављања, Цхирпед-пулсни ласерски појачавачи и ласерски ласери који се могу подесити по Вавеленгтх-у су честа употреба.

Што се тиче фемтосекундних ласера, примјењује се углавном на научним истраживањима, биолошким сликама, природним наукама и прецизном обрадом материјала. Овакве врсте ласерских система нуде високу просечну снагу и широк опсег подешавања, између осталог. И спектри су погодни за сакупљање појачала, посебно за оптичке параметарске чирне импулсне појачиваче (ОПЦПА), или опремљене у експериментима са пумпама. Штавише, овај ласер има бројне апликације за сликање, укључујући Аттосецонд Сциенце и Хигх Хармониц Генератион, Тво Пхотон Флуоресцент Имагинг и тако даље.


Фемтосецонд ласер1.јпг

Титаниум Саппхире кристали за фемтосекундни ласер

Femtosecond laserФемтосекундни ласерФемтосекундни ласер
Титаниум Саппхире кристали за фемтосекундни ласер


Ако сте заинтересовани за било који од Титаниум Саппхире кристала да бисте разговарали, слободно нас контактирајте.

Са Хот Продуцтс за продају, он је један од водећих произвођача и добара добрих титанијум сафирних кристала за фемтосекундни ласер, добродосли на куповину и велепродајне производе по повољној цени од наше фабрике.
Hot Tags: Титаниум Саппхире Цристалс, Фемтосецонд Ласер, Титаниум Цристалс, ласер гласс, Саппхире Цристалс
Related Products
Istraga