Dom > Производи > Врући производи

Ер ИАГ Кристал за дерматолошки ласер

мета-ласер је професионална производња Ер ИАГ кристала за дерматолошки ласер. што захваљујући тренутној апсорпцији на воду, тако ласерска енергија доноси гасификацију. Клинички углавном ради на пилингу, тако да се односи на све врсте Фитзпатрицка коже

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Мета-ласер је професионални производ Ер ИАГ кристала за дерматолошки ласер . Као млади тим састављен од високо квалифицираних професионалаца и динамичних чланова, ми носимо изврсност тих пионира. А наш циљ је да створимо светски бренд за кинеску оптичку индустрију.


Ербиум допедундер Итријум Алуминијум Гарнет се широко користи као идеални ласерски медиј за таласну дужину од 2940 нм. Ради добро собну температуру уз високу ефикасност косине и добар оптички квалитет.

Erbium YAG crystal

Ербиум ИАГ кристал


Er YAG crystal

Ер ИАГ кристал


Er YAG laser

Ер ИАГ ласер

Има широку пумпу од 600 ~ 800 нм. Због снажне апсорпције текућине воде и људског тела на овој таласној дужини, ласер од 2940 нм има различите примене дерматологије. А таласна дужина од 2940нм је апсорпциони врх воде, тако да ова машина одмах загрева кожу преко 300дегрее гасификације кожних ткива без оштећења коже окружења (обично узроковану кратким пулсом). У теорији, 2940нм ласер може дубоко гасити у 30μм, али термичко оштећење је ограничено само око 30-50μм у околним ткивима (због дугог пулсирања), те зато пилинг ткива плитке коже, што помаже брже опоравак коже, доводи до благог термичког оштећења и ниска стопа хиперпигментације. Захваљујући својој таласној дужини, ласерски ласер од 2940нм помеша воду 16 пута више од ЦО2 ласера, тако да нема ексфолијских платоа као ЦО2 ласер, што захваљујући тренутној апсорпцији на воду, тако ласерска енергија доноси гасификацију, али не и термички ефекат (кратким импулсом). Клинички углавном ради на пилингу, тако да се односи на све типове коже Фитзпатрицк.

Er YAG Crystal For Dermatological Laser

Ер ИАГ Кристал за дерматолошки ласер


Erbium YAG Crystal For Dermatological Laser

Ербиум ИАГ Цристал За дерматолошки ласер


Er YAG For Dermatological Laser

Ер ИАГ За дерматолошки ласер


Ако сте заинтересовани за било који од наших Ер ИАГ кристала за Дерматолошки ласер за дискусију, слободно нас контактирајте.

Са Хот Продуцтс за продају, она је један од водећих произвођача и добављача доброг ер иаг кристала за дерматолошки ласер, добродосли да купимо и велепродају производе по повољној цени од наше фабрике.
Hot Tags: ер иаг кристал, Дерматолошки ласер, Ербијум-допиран, ИАГ кристал, стакло, ер кристал
Related Products
Istraga