Dom > Производи > Врући производи

Ер Гласс Фор Ласер Трансмиттерс

Ербијум и Иттербиум цо-допирано фосфатно стакло је један од најбољих погодних материјала за лансирање на 1.54μм, таласна дужина која се добро користи у "сигурним" апликацијама. Такође, карактеристике Ер стакла укључују високу оптичку квалитету, ефикасност нагиба и широку опсег пумпе. Од својих изврсних својстава ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Мета-ласер може вам понудити веома квалитетно Ер стакло. А ми желимо да будемо један од најбољих произвођача ласера. Верујемо да је квалитет први, тако да брзо расте у нашем пољу. Молим вас, узмите своје вријеме да уживате у овом чланку и покажите своје интересе.

Er glass

Ер гласс


Erbium laser glass

Ербијум ласерско стакло


Erbium glass

Ербијумско стакло

Ербијум и Иттербиум цо-допирано фосфатно стакло је један од најбољих погодних материјала за лансирање на 1.54μм, таласна дужина која се добро користи у "сигурним" апликацијама. Такође, карактеристике Ер стакла укључују високу оптичку квалитету, ефикасност нагиба и широку опсег пумпе. Од својих изванредних особина као ласерског медија, постоји неколико произвођача који су развили широк спектар Еие Ербиум Гласс Трансмиттера за употребу у различитим врстама ласерских даљинских и медицинских уређаја. Овај асортиман стаклених ласерских предајника обухвата Фласх светиљке и диодне типове пумпања, широк спектар излазне енергије, брзину понављања, ширину импулса, проводљиво и ваздушно присилно хлађење и користећи пасивне и активне К-прекидаче. Производни капацитети произвођача Ербиум стаклене наносекунде обухватају три нивоа чистих соба: ИСО 7 (класа 10.000), ИСО 6 (класа 1.000) и ИСО 5 (класа 100), Ламинарне кутије, бројни стандарди и специјални електрооптички инструменти и шрафови. Ови објекти укључују одвојено одељење које је специјализовано за производњу јединственог активног К-прекидача заснованог на ФТИР принципу.

Ер: Стаклени ласерски одашиљач са диодом и флешним лампама

Ер: Стаклени ласерски одашиљач са диодом и флешним лампама


Er: Glass Laser Transmitters With Diode And Flash Lamp Pumping

Ер: Стаклени ласерски одашиљач са диодом и флешним лампама


Er: Glass Laser Transmitters With Diode And Flash Lamp Pumping

Ер: Стаклени ласерски одашиљач са диодом и флешним лампама

Ако сте заинтересовани за било који од наших Ер Гласс Фор Ласер Трансмиттерс да бисте разговарали, слободно нас контактирајте.

Са Хот Продуцтс за продају, он је један од водећих произвођача и добављача доброг стакла за ласерске предајнике, добродосли на куповину и велепродајне производе по повољној цени од наше фабрике.
Hot Tags: стакло, ласерски одашиљач, стакло Ербиум, пумпа флешне сијалице, Иттербиум
Related Products
Istraga