Dom > Производи > Ацоусто оптички кристали
ПбМоО4 Ацоусто оптички кристали

ПбМоО4 Ацоусто оптички кристали

ПбМоО4 акустично-оптички кристали Оловни молибдат (ПбМоО4 или ПМ) кристал је један од најефикаснијих материјала који се користи за акустично-оптичке уређаје. Обимно се користи за акустично-оптичке модулаторе, дефлектори и фазне измјењиваче. Кристали олова молибдата пречника до 60 мм и 60 ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

ПбМоО4   Акусто-оптички кристали

Оловни молибдат (ПбМоО4 или ПМ) кристал је један од најефикаснијих материјала који се користи за акустично-оптичке уређаје. Обимно се користи за акустично-оптичке модулаторе, дефлектори и фазне измјењиваче. Кристали олова молибдата пречника до 60 мм и дужине 60-80 мм расте методом Цзоцхралски-Киропулос. Оловни Молибдате АО елементи имају низак оптички губитак, високу оптичку хомогеност, стабилност ласерског зрачења. Висока кристална хомогеност такође омогућава вакуумско везивање термопласта за уређаје великог отвора бленде.


Са Ацоусто Оптицал Цристалс на продају, он је један од водећих произвођача и добављача добрих оптичких кристала пбмоо4 ацоусто, добродошлица за куповину и велепродају производа по повољној цени од наше фабрике.

Hot Tags: Пбмоо4 ацоусто произвођача оптичких кристала, добављача, велепродаја, куповина, цена, за продају
Related Products
Istraga